Witam;-)

Początki są zawsze trudne, ale w końcu od małych kroczków warto zacząć, może wyniknie z czasem z tego wielka Rzecz... dlatego też witam serdecznie na moim blogu, na którym chciałabym dzielić się swoimi opiniami na temat różnych produktów i rzeczy, czasem niezbędnych na co dzień , a czasem zbytecznych, ale sprawiających przyjemność i dających radość.

czwartek, 7 marca 2013

Pyszny dodatek do kanapek i przekąsek

Dzisiaj recenzja musztardy kętrzyńskiej stołowej firmy Majonezy-Kętrzyn.
Producent pisze, zgodnie z opisem na opakowaniu:
składniki: woda, ocet spirytusowy 10%, gorczyca, cukier, olej roślinny i przyprawy.Szklany słoiczek pojem. 170 g.
To kolejny produkt tej firmy, który wpadł mi w ręce.
Musztarda  ma przyjemny ostry zapach, konsystencja zwięzła, można podawać ją do białej kiełbasy, na kanapkach z wędliną (wyostrza smak kanapeczki), do pieczonych mięs, parówek i jako składnik sosów.
Czyli jak najbardziej polecany produkt na święta wielkanocne.



I nie tylko, już nie długo zacznie się sezon grillowania, a u mnie w domu to produkt niezbędny;-)



 To produkt niestety regionalny, bo Mazurski,  i trudno dostępny w innych miastach Polski, a szkoda;-)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz